Arxiu històric del Teatre Romea

La Propietat del Teatre Romea presenta aquesta nova pàgina Web, en la qual es mostra la programació d'aquest Teatre des de l'any de la seva inauguració (1863) fins a 1998 (Any en què Focus en va començar l'explotació comercial).

També s’hi poden veure fotografíes d’obres representades dels anys 1948 – 50, fins als 80, i també dels cartells publicitaris corresponents.

Ens plau haber pogut aconseguir reunir tota aquesta informació, després de molts mesos de recerca y localització, amb l’objectiu d’oferir-la a totes les persones interessades a conèixer la programació d’aquest Teatre.

A través de la web podrà consultar l'arxiu històric dels espectacles, les recaptacions i l'anecdotari. Així mateix, també pot visitar la Galeria històrica de fotos del segle XX i la galeria d'espectacles del teatre.

Si té algun dubte o desitja comentar-nos qualsevol cosa pot contactar-nos al telèfon 93 317 29 79, per email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o emplenant el formulari de contacte.

Desitgem que els agradi, els sigui útil i compleixi les seves espectatives.

La Propietat.

Imprimeix